Share to Facebook 
Share to Twitter 
Share to Linkedin 
PGT SocialWeb - Copyright © 2010 by pagit.eu

Struka

Sajam CRO EEE po šesti puta u Varaždinu od 23. do 25. rujna 2016. E-mail
Autor Leo Jerkić   
Ponedjeljak, 12 Rujan 2016 11:51

Sajam CRO EEE se održava u Areni Varaždin u periodu od 23. do 25. rujna 2016. godine, a očekuje se sudjelovanje preko 30 izlagača iz Hrvatske i inozemstva.

Sajam obnovljivih izvora energije CRO ECO ENERGY EXPO  je specijalizirani sajam namijenjen i širokoj publici koji svojim izlagačko-programskim sadržajem daje naglasak na energetski štedljive tehnologije i mogućnosti primjene sustava obnovljivih izvora energije u opremanju objekata.

Posjetitelji, za koje je ulaz besplatan, će na izložbenim prostorima moći razgledati i informirati se o korištenju obnovljivih izvora energije u poslovne svrhe, u opremanju privatnih kuća ili stanova ili pak o korištenju modernih tehnologija vezanih na obnovljive izvore energije u svakodnevnom životu.
Popratni sadržaji sajma biti će predavanja i radionice na kojima će se svi zainteresirani moći educirati o novim tehnologijama i trendovima u korištenju obnovljivih izvora energije.

Više informacija o sajmu možete naći ovdje.

Tags:     cro eco energy expo      arena      varaždin      obnovljivi izvori energije      cro eee
 
Komentari (1)
KAKO DANAS DOBITI KREDIT OD 1000 EURA NAD
1Petak, 05 Ožujak 2021 11:00
FRANKA CREDIT
Pozdrav svima vama želim koristiti ovaj medij da vam kažem o ovom opipljivom svjedocenju. Zajam sam dobio 1. sijecnja 2021. preko gospode Vldimire Franke, dala mi je zajam od 65,000 eura i bio sam sretan. Ako vam je potreban zajam za vaše najbolje kamate, možete ga dobiti po kamatnoj stopi od 3%. Obratite se njezinoj tvrtki putem e-pošte: vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com

Dodajte svoj komentar

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Naslov:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:

Obnovljivi izvori energije za početnike

OIE u regiji

Nove tehnologije

Nova energetika

Zadnje vijesti

Želite li više koristiti obnovljive izvore energije?